KookJij

Mini-geitenkaastaartjes

Een heerlijk mini-geitenkaastaartjes recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 10 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: boodschappen
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Mini-geitenkaastaartjes te bereiden

Laat de deegplakjes ontdooien. Verwarm de oven voor op 200°C.
Bestuif het werkvlak licht met bloem. Leg de deeg plakjes hierop en steek er rondjes uit. Leg ze op een met bloem bestoven bakplaat.
Besmeer de deegrondjes met pesto, laat de randjes vrij. Snijd de tomaatjes in dunne plakjes en verdeel deze over de pesto. Verkruimel de geitenkaas erover en strooi er peper en zout op.
Bak de taartjes ca. 10 minuten in het midden van de oven tot ze goudbruin en gaar zijn. Garneer ze met blaadjes basilicum.
Tips:
In plaats van geitenkaas is mozzarella ook heel lekker.
Vervang de pesto eens door tomatentapenade

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst