KookJij

Merquezworstjes met gegrilde rode biet

Een heerlijk merquezworstjes met gegrilde rode biet recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 60 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Ovenschotels
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Spanje
Keuken: Europese
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Merquezworstjes met gegrilde rode biet te bereiden

Schil de rode bieten en snijd ze in kleine parten van 3 cm. Merquezworstjes in drieën. Schil de knoflook en hak de tenen grof. Pel de uien en snijd ze doormidden en de uihelften elk in 4 parten. Schil de citroen. Was de aardappels grondig onder de kraan en snijd ze met de schil in even grote parten als de bieten. Rits de blaadjes tijm van de takjes en meng alle ingrediënten met de olie, peper en zout in een grote kom. Spreid alles uit op een bakplaat en rooster de aardappels, bieten en worst in 40 minuten gaar in een voorverwarmde oven op 200 graden. Serveer met partjes citroen en veel gehakte platte peterselie.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

schwarzkopf

schwarzkopf zegt:
Ik ben 's benieuwd het staat nu in de oven... Ik heb er nog wat stukjes pompoen aan toegevoegd.