KookJij

Mattonella di castagne

Een heerlijk mattonella di castagne recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 180 min
Personen: 6-8 personen
Categorieën:
  1. > Taarten, gebak & ijs - Gebak
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Zwitserland
Keuken: Europese
Bron: Winter in de alpen
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Mattonella di castagne te bereiden

Vet een koekblik ( ongeveer 24 cm lang) in en bekleed het met bakpapier.
Smelt de chocolade in een kom au bain-marie.
Laat de chocolade afkoelen en voeg dan de kastanjepuree, mascarpone, suiker en Nocino of brandewijn toe.
Meng goed door.
Giet het mengsel in het koekblik en zet dat een uur of 3 in de vriezer.
Het mengsel is dan bevroren, maar nog een beetje zacht.
Stort de mattonella op een schaal en verwijder het papier.
Druk de koekjes op de semifreddo.
Snijd de semifreddo in plakken en serveer

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst