Recept
« Terug naar recepten
Mangoijs met meloensalade en yoghurtsaus
PT15M
Mangoijs met meloensalade en yoghurtsaus
Een heerlijk mangoijs met meloensalade en yoghurtsaus recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
jolanda marijt-kool
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Onbekend
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Mangoijs met meloensalade en yoghurtsaus te bereiden
1. slagroom met suiker half stijf kloppen.
2. Griekse yoghurt erdoor scheppen. Van munt 4 blaasje achterhouden, rest in reepjes knippen en door room-yoghurtsaus scheppen.
3. Helf van mengsel over 4 glazen verdelen.
4. meloensalade in glazen scheppen en ij erover verdelen.
5. Rest saus over ijs scheppen en met blaasje munt garneren.
2. Griekse yoghurt erdoor scheppen. Van munt 4 blaasje achterhouden, rest in reepjes knippen en door room-yoghurtsaus scheppen.
3. Helf van mengsel over 4 glazen verdelen.
4. meloensalade in glazen scheppen en ij erover verdelen.
5. Rest saus over ijs scheppen en met blaasje munt garneren.
Michiel Disseldorp zegt:
groeten Michel