KookJij

Mangoijs met meloensalade en yoghurtsaus

Een heerlijk mangoijs met meloensalade en yoghurtsaus recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Onbekend
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Mangoijs met meloensalade en yoghurtsaus te bereiden

1. slagroom met suiker half stijf kloppen.
2. Griekse yoghurt erdoor scheppen. Van munt 4 blaasje achterhouden, rest in reepjes knippen en door room-yoghurtsaus scheppen.
3. Helf van mengsel over 4 glazen verdelen.
4. meloensalade in glazen scheppen en ij erover verdelen.
5. Rest saus over ijs scheppen en met blaasje munt garneren.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Michiel Disseldorp

Michiel Disseldorp zegt:
Mij is het anders helemaal duidelijk, klinkt lekker!!!
groeten Michel
koekaratchee

koekaratchee zegt:
en maak je die meloensalade zelf ...en wat doe je er zoal in dan ?...eveneens voor de "mangosorbetijd ? Maar als dat duidelijk is ziet het er iets fris uit:D
Marijke Tonneijk

Marijke Tonneijk zegt:
Ik vind be beschriving van de bereiding niet erg duidelijk. slagroomijs(1. slagroom??)