KookJij

Maaltijdsalade met salami en spitskool

Het blijft een gerecht voor de zomer, maar deze salade heeft ons ook nu in de herfst zó lekker gesmaakt, dat ie ook voor de zomer een blijvertje zal zijn.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: Lekker snel eigen tekst en foto en iets aangepast naar smaak
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Maaltijdsalade met salami en spitskool te bereiden

  1.  Kook de blokjes aardappel 8 minuten. Giet ze af en laat ze uitdampen.
  2. Voeg de spitskool bij de aardappelblokjes en werk ze voorzichtig door elkaar.
  3. Roer een saus van de yoghurt, fritessaus, kerrie en mosterd en breng verder op smaak met peper en zout uit de molen.
  4. Roer deze saus gelijkmatig door de aardappel en spitskool.
  5. Voeg de tomaatjes, salami, augurk en rozijnen toe en werk alles voorzichtig door elkaar.
  6. Verdeel de salade over 2 borden en leg er de partjes ei bij.

Mijn kookverhaal (Lidy Berkx)

Een salade waar we met recht blij van worden. Weinig werk, voedzaam en ontzettend lekker.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst