Recept
« Terug naar recepten
					
						Lamsteak met rozemarijn en sandwichcourgette
						PT30M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Lamsteak met rozemarijn en sandwichcourgette
Een heerlijk lamsteak met rozemarijn en sandwichcourgette recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Marijke Geurts
								
																
									Bereidingstijd:
									 30 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Hoofdgerechten - Vlees
 
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											3
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Nederland
								
																								
									Keuken:
									Hollandse
								
																								
									Bron:
									libelle
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Lamsteak met rozemarijn en sandwichcourgette te bereiden
1. Snij de aubergines klein en stoof ze met knoflook in olijfolie. Kruid met peper, zout en balsamico. Snij elke courgette in 3 plakken en bak op een zacht vuur in olijfolie.
2. Vermeng de cottage cheese met dragon en halfgedroogde tomaatjes en kruid met peper en zout. Kook de zilvervliesrijst gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
3. Bind met keukentouw een takje rozemarijn rond de lamsteaks en bak ze rosé.
4. Stapel de courgettes terug op elkaar en smeer op de eerste twee sneetjes wat van het kaasmengsel. Verdeel alles over vier borden en serveer.
									2. Vermeng de cottage cheese met dragon en halfgedroogde tomaatjes en kruid met peper en zout. Kook de zilvervliesrijst gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
3. Bind met keukentouw een takje rozemarijn rond de lamsteaks en bak ze rosé.
4. Stapel de courgettes terug op elkaar en smeer op de eerste twee sneetjes wat van het kaasmengsel. Verdeel alles over vier borden en serveer.
                    