Recept
« Terug naar recepten
Lamsteak met rozemarijn en sandwichcourgette
PT30M
Lamsteak met rozemarijn en sandwichcourgette
Een heerlijk lamsteak met rozemarijn en sandwichcourgette recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
libelle
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Lamsteak met rozemarijn en sandwichcourgette te bereiden
1. Snij de aubergines klein en stoof ze met knoflook in olijfolie. Kruid met peper, zout en balsamico. Snij elke courgette in 3 plakken en bak op een zacht vuur in olijfolie.
2. Vermeng de cottage cheese met dragon en halfgedroogde tomaatjes en kruid met peper en zout. Kook de zilvervliesrijst gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
3. Bind met keukentouw een takje rozemarijn rond de lamsteaks en bak ze rosé.
4. Stapel de courgettes terug op elkaar en smeer op de eerste twee sneetjes wat van het kaasmengsel. Verdeel alles over vier borden en serveer.
2. Vermeng de cottage cheese met dragon en halfgedroogde tomaatjes en kruid met peper en zout. Kook de zilvervliesrijst gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
3. Bind met keukentouw een takje rozemarijn rond de lamsteaks en bak ze rosé.
4. Stapel de courgettes terug op elkaar en smeer op de eerste twee sneetjes wat van het kaasmengsel. Verdeel alles over vier borden en serveer.