KookJij

Krupuk udang sidoarjo garnaal

Dit is een recept om zelf kroepoek te maken
Recept van:
Bereidingstijd: 720 min
Personen: 10 personen
Categorieën:
  1. > Low Carb - Bijgerechten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Indonesie
Keuken: Oosterse
Bron: dit is een recept van lonny
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Krupuk udang sidoarjo garnaal te bereiden

  1. Pel de garnalen en maal ze in een keukenmachine fijn.
  2. Meng vervolgens alle ingredienten tot een glad deeg en maak hier een lange rol van.
  3. Verpak deze in bananenblad of aluminiumfolie en laat dit in een rijststomer ongeveer 2 uur stomen.
  4. Laatde rol afkoelen en verwijder het bananenblad of aluminiumfolie.
  5. Snijd het deeg in dunne plakjes en laat deze plakjes in de oven op 70 graden drogen.
  6. Het drogen in de oven  duurt 10 tot 12 uur hierna is de kroepoek klaar om te frituren.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst