KookJij

Krokant kaashapje met zachte spekreepjes

Een heerlijk krokant kaashapje met zachte spekreepjes recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: kazenvanbijons
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Krokant kaashapje met zachte spekreepjes te bereiden

Meng de Chimay kaasblokjes, de sjalotten, de spekreepjes, de bieslook, de dadels en de appel in een kom en kruid deze met zout en peper.
Voeg tijm en knoflook toe. Klop het licht gezouten ei lichtjes op tot een eierbeslag.
Smeer dit beslag uit over de 4 brickvellen en verdeel er vervolgens het kaasmengsel over.
Werk af met een lepeltje Luikse stroop.
Rol en vouw de deegflapjes toe en plaats deze in de oven (200°C) gedurende 12 minuten.
Serveer met een zacht currysausje.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Erwin Elens

Erwin Elens zegt:
Inderdaad dat vond ik ook ;-)
Anna Koudys

Anna Koudys zegt:
DAT is een leuke combinatie, zeg! :-)