KookJij

Kipkroketjes met kerrie

Een heerlijk kipkroketjes met kerrie recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: nvt personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron:
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Kipkroketjes met kerrie te bereiden

Snij de kipfilets in hapklare blokjes. Bestrooi ze met kerriepoeder. Kruid ze met peper en zout.
Klop de eieren los in en diep bord. Doe de bloem in een tweede en de paneermeel in een derde bord.
Wentel de blokjes eerst door de bloem dan door het ei en ten slotte door het paneermeel.
Bak ze in porties van 4 of 5 goudbruin in frituurolie van 180°C. Laat ze uitlekken op keukenpapier. Serveer ze als hapje.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst