KookJij

Kersenbluf

Een heerlijk kersenbluf recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 80 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Ontbijt & Lunch - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Uit een Beatrijs van 1940
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Kersenbluf te bereiden

Was en ontpit de kersen,wrijf ze daarna met een vork tot moes.
voeg de suiker en de gestampte beschuit bij en laat dit mengsel ca 1 uur staan,tot de suiker goed is doorgetrokken.
Klop vervolgens de eiwitten zeer stijf en schep ze door het vruchtenmoes.
Doe de kersenbluf over in een glazen schaal en serveer direct om het zakken van het eiwit te voorkomen.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst