Recept
« Terug naar recepten
					
						Kalfs picatta met Maredsous Crème de Fagotin
						PT40M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Kalfs picatta met Maredsous Crème de Fagotin
Een heerlijk kalfs picatta met maredsous crème de fagotin recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Erwin Elens
								
																
									Bereidingstijd:
									 40 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Hoofdgerechten - Vlees
 
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Belgie
								
																								
									Keuken:
									Belgische
								
																								
									Bron:
									Maredsous
								
																								
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Kalfs picatta met Maredsous Crème de Fagotin te bereiden
Schil de asperges van boven naar beneden en snij 3 cm af van de onderkant van de asperges. Laat ze hierna 6 minuten koken in gezouten, kokend water. Laat ze hierna schrikken in koud water.
Snij elk kalfslapje in 3 reepjes. Leg op elk stuk een sneetje Ardeense ham van dezelfde grootte, 1 blaadje salie en een soeplepel Maredsous Creme de Fagotin.
Rol elk stuk vlees op en prik er een tandenstoker in. Laat het vlees gedurende 3 minuten op elke kant garen op een zacht vuur.
Laat de tagliatelli koken volgens de aangeduide tijd op de verpakking en giet af.
Voeg een soeplepel Maredsous Creme de Fagotin toe en laat de smeerkaas even smelten en meng het geheel.
Warm de asperges op met wat olijfolie en serveer ze met de tagliatelli en de kalfs picatta.
									Snij elk kalfslapje in 3 reepjes. Leg op elk stuk een sneetje Ardeense ham van dezelfde grootte, 1 blaadje salie en een soeplepel Maredsous Creme de Fagotin.
Rol elk stuk vlees op en prik er een tandenstoker in. Laat het vlees gedurende 3 minuten op elke kant garen op een zacht vuur.
Laat de tagliatelli koken volgens de aangeduide tijd op de verpakking en giet af.
Voeg een soeplepel Maredsous Creme de Fagotin toe en laat de smeerkaas even smelten en meng het geheel.
Warm de asperges op met wat olijfolie en serveer ze met de tagliatelli en de kalfs picatta.
                    
Hilde Dumont zegt: