KookJij

Recept voor Kabeljauwfilet met saus van tomaat en amandes

Een heerlijk kabeljauwfilet met saus van tomaat en amandes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: sligro/ven
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Bereiding

kook de schelpen met de wijn,ui, knoflook tot ze openstaan.Haal het vlees uit de schelpen en doe dit terug in de pan.houd 4 amandes achter voor garnering.Pureer nu de gehele inhoud met een staafmixer.Voeg de tomaat en de room toe,laat dit 3 minuten sudderen.Bak de filets 4 minuten om en om.Breng met peper en zout op smaak.Drapeer de saus op een bord met daarop de gebakken kabeljauw.Garneer met shisho purper,1 amande en citroen.Serveer met gebakken aardappeltjes.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst