KookJij

Kabeljauw met mosterdsaus, appel en knolselder

Een heerlijk kabeljauw met mosterdsaus, appel en knolselder recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 25 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: koken.vtm.be
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Kabeljauw met mosterdsaus, appel en knolselder te bereiden



Bak de kabeljauwfilets bruin in de boter.

Snij de appelen en de knolselder in blokjes en stoof ze aan in boter. Wanneer alles gaar is, voeg er dan wat water en de mosterd aan toe. Laat even opkoken en breng op smaak met wat citroensap en room.

Serveer de kabeljauw op een bedje van de appelseldermengeling en versier met wat kervel.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

fijnproever

fijnproever zegt:
@Fendy Hansen, zout hoeft niet maar mag en je kan er zowel aardappelen, rijst en zelfs pasta bij eten.;)
Fendy Hansen

Fendy Hansen zegt:
Hoi Erwin, lijkt mij een lekker recept, geef je nog zout aan de vis en wat doe je er bij aardappel of rijst of helemaal niets:?