Recept
« Terug naar recepten
Kabeljauw met mosterdsaus, appel en knolselder
PT25M
Kabeljauw met mosterdsaus, appel en knolselder
Een heerlijk kabeljauw met mosterdsaus, appel en knolselder recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
koken.vtm.be
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kabeljauw met mosterdsaus, appel en knolselder te bereiden
Bak de kabeljauwfilets bruin in de boter.
Snij de appelen en de knolselder in blokjes en stoof ze aan in boter. Wanneer alles gaar is, voeg er dan wat water en de mosterd aan toe. Laat even opkoken en breng op smaak met wat citroensap en room.
Serveer de kabeljauw op een bedje van de appelseldermengeling en versier met wat kervel.
fijnproever zegt: