KookJij

Italiaanse cheese burger alà Liske

Een heerlijk italiaanse cheese burger alà liske recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Vlees
  2. > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Zelf verzonnen
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Italiaanse cheese burger alà Liske te bereiden

-Maak het gehakt aan met de gehaktkruiden, het ei en de beschuit. Verdeel het in vieren, en verdeel elke portie nog eens in twee, waarbij je van elk stuk een platte ronde schijf maakt.
-Leg op vier schijven een lepel kleingesneden tomaatjes, een (rond uitgesneden) plak kaas, en wat Italiaanse kruiden.
-Leg de andere schijf erop en druk de randen goed aan, zodat de kaas er niet kan uitlopen.
-Bak de schijven in een hete koekenpan.
-Beleg elke Italiaanse bol met een blad sla, daarop een schijf gehakt.
-Smakelijk!

Mijn kookverhaal (Liske Stienen)

Heerlijk voor een snelle, verrassende lunch of een broodmaaltijd.
Vergeef me, ik vergeet altijd foto's te maken, meestal is alles te snel op. Daarom heb ik een afbeelding van internet afgeplukt.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

liske

liske zegt:
Ik hou niet zo van mozzarella. Sterker nog: ik vind er totaal geen smaak aan zitten. Liever een pittige kaassoort naar eigen keuze.:)
Monja

Monja zegt:
Ha, die cheddar is niet echt Italiaans. Misschien ook lekker met mozzarella.:p