KookJij

Inktvisringen-dipsaus

Een heerlijk inktvisringen-dipsaus recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 5 min
Personen: 12 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Warm
  2. > BBQ & Grillen - Sauzen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Okay
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Inktvisringen-dipsaus te bereiden

- Klop het ei los met de olijfolie en azijn. Voeg de gesnipperde sjalot en peterselie toe, en vervolgens de kappertjes (naar smaak). Kruid met peper en zout.
- Serveer bij inktvisringen, bereid volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst