KookJij

Huisgemaakte ravioli met vulling van boschampignons en dragoncrème

Een heerlijke, goed gevulde pasta!
Recept van:
Bereidingstijd: 40 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Pasta's
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Huisgemaakte ravioli met vulling van boschampignons en dragoncrème te bereiden

  1. Fruit de sjalot in de boter. Giet de groentebouillon, de room en de dragon erbij en laat 10 min sudderen op een zacht vuur. Hou warm.
  2. Borstel de champignons schoon en verwijder de stelen. Fruit de look in 2 el olijfolie. Giet de champignons erbij en bak op een hoog vuur. Kruid op het einde van de gaartijd met peper en zout. Voeg de verkruimelde geitenkaas toe.
  3. Haal met een uitsteekvorm 16 cirkels uit het lasagnedeeg. Kook het deeg in gezouten water volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af. Verdeel de dragoncrème over de borden. Leg 2 cirkels lasagnedeeg op elk bord en bedek met wat van het champignon-geitenkaas-mengsel en sluit de ravioli met nog 2 deegcirkels. Bestrooi met parmezaan en dragon en dien onmiddellijk op.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst