KookJij

Hapje : Aperatief hapje

Een heerlijk hapje : aperatief hapje recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 5 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Hapje : Aperatief hapje te bereiden

Snij de gerookte zalm filter dun evenzeer de ajuin en peterselie alles goed mengen en in glaasjes serveren.Garneer af met preischeuten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

frans

frans zegt:
Ik maak er dan nog een erg dun coctailsausje bij en laat dat er van bovenaf indruipen.
Iets meer calorietjes , maar wel heel lekker.
derbyke

derbyke zegt:
Hallo Therry , zou zeker toeval zijn , maar geen familie .Groetjes van ons 3:);):p
Therry Hanemaayer

Therry Hanemaayer zegt:
Hoi Hilde, ben jij fam van Huub en Gré Dumont uit Spanje? Dat zou wel heel toevallig zijn. Ik ben getrouwd met een broer van gré , Maurits Hanemaayer.
derbyke

derbyke zegt:
Hallo Jill , graag gedaan hopelijk heeft het gesmaakt . Groetjes van ons 3 :);):p
Jill

Jill zegt:
Bedankt ga ik maken:p
yflsgqdtpuc

yflsgqdtpuc zegt:
Wat is zelfreizende bloem ? :(
boemschakaboem

boemschakaboem zegt:
jam jam lekker voor feestdagen
derbyke

derbyke zegt:
Hallo Liske , dit kan je zeker als voorgerecht voorschotelen.Groetjes van ons 3 :);):p
liske

liske zegt:
Ik neem aan dat je de zalm -flinterdun- snijdt en dat ajuin -ui-is. Dit gerecht is bij mij bekend als voorgerecht met verse haring i.p.v. zalm, de Hollandse nieuwe dus!
derbyke

derbyke zegt:
Hallo Conny, bedankt.groetjes van ons 3 :);):p
conny

conny zegt:
één zeer lekkere aperatief hapjes mmmmmm