KookJij

Hamburgers met stoemp

Een heerlijk hamburgers met stoemp recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Makkelijk & snel - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: koken.vtm.be
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Hamburgers met stoemp te bereiden



Meng in een grote kom de cheddar, de tomaten, de ui, de augurken en de fijngesneden sla. Breng op smaak en voeg 1 eetlepel mosterd en/of ketchup toe. Voeg de warme aardappelpuree toe en meng.

Bak de hamburgers 2 minuten aan elke kant.

Snijd de hamburgerbroodjes open en rooster ze. Besmeer ze vervolgens met mosterd en/of ketchup. Werk de broodjes naar wens af met de hamburgers en de stoemp.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

derbyke

derbyke zegt:
Lekkere boerenkost... dat smaakt :);):p zowel voor groot als klein.