KookJij

Gratin van perziken

Een heerlijk gratin van perziken recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Nagerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gratin van perziken te bereiden

Schil en versnijd de perziken in stukken.

Klop de dooiers samen met het ei en de suiker op.

Voeg het amandelpoeder toe.

Klop de slagroom stijf en meng die onder het mengsel.

Schik de perziken in een gratinschotel en giet het mengsel erbovenop. Laat daarna rustig gratineren in de oven. Je kan de gratin als u dat wenst ook serveren met een bolletje roomijs naar keuze.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

mmeeuwissen

mmeeuwissen zegt:
Ja dat wel ,:):)
derbyke

derbyke zegt:
Hallo mmeeuwissen, af en toe zondigen mag ook wel eens ;)
mmeeuwissen

mmeeuwissen zegt:
Wow ,wat een calorienbom :(
derbyke

derbyke zegt:
Hallo whhendriks, bereidingstijd staat 30 min vermeld, veel voorbreiding is er niet. Neem +/- 20min gratineren. De oven voorverwarmen op 170 gr. Groetjes Hilde Kookjij
whhendriks

whhendriks zegt:
Hoe lang in de oven?