KookJij

Nieuwsbrief aanmelden

Recept voor Glazuur

Glazuur wordt meestal gebruikt voor over gebakjes of cake. Het is vrij gemakkelijk te maken en kost niet veel tijd.
Recept van:
Bereidingstijd: 90 min
Personen: 1 personen
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Eigen recept
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Bereiding

Zeef de poedersuiker in een kom, roer het vocht erbij (beetje bij beetje). Bestrijk bijvoorbeeld een "afgekoelde" koek ermee. Dan 1½ uur drogen.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

kraantje pappie

zegt:
Lekker voor een taart.
sofie

zegt:
het was een goed recept en mijn cupcakes waren ook mooi gelukt
Rein

zegt:
Ik ga testen;);)
Lianne

zegt:
Ik heb 100 gram poedersuiker gebruikt. Het was perfect glazuur. Met kleurstof stiften van dr. oetker heb ik het kleur gegeven. Top recept!!!:p:D:):):D
Teuntje

zegt:
Gaaf suc6!!!:p
Daan

zegt:
Leuk, ik ga dit maken voor koninginnendag met oranje glazuur:)
Nine & Teuntje

zegt:
Hallo mensen!!!,
Wij hebben een SUPER resultaat, gewoon 6 theelepels water gebruikt met 150 gram poedersuiker en vervolgens er 3 theelepels perzik diksap in gedaan, goede aanrader! :D
Marijke

zegt:
Helaas, dit recept klopt niet helemaal. Heb 75 gram poedersuiker gebruikt en 10 theelepels water. Verder is het een goed recept. :)
altina

zegt:
Hey, ben er weer heb glazuur gemaakt ik had geen kleurstof maar toen had ik limonade-siroop er bij gevoegd en 't is gelukt! Juppie en het is lekker ook! Nu nog cacke's kopen of zelf baken en dan glazuur er op tadaaaaaaa!
lienekop

zegt:
Ik ben lienekop en ik heb het nog niet geprobeerd en ik kom uit albanie dus ik kan niet w8ten om het te proberen:):):););););););):p:p:p:p:D:D:D:D:D: