Recept
« Terug naar recepten
					
						Gevulde tomaat
						PT30M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Gevulde tomaat
Een heerlijk gevulde tomaat recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									monique ottenbros
								
																
									Bereidingstijd:
									 30 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Bijgerechten - Overig
 - > Ontbijt & Lunch - Warm
 
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											1
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Nederland
								
																								
									Keuken:
									Hollandse
								
																								
									Bron:
									
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Gevulde tomaat te bereiden
     -Van de tomaten een kapje afsnijden en het vruchtvlees met een lepeltje eruit scheppen.
-De binnenkant bestrooien met peper en zout.
-De ham verdelen over de tomaten (door het vocht blijft het aan de wand plakken.)
-De helft van de ui over de tomaten verdelen.
-Boven iedere tomaat 1 ei breken.
-Het paneermeel met de kaas en de overige ui vermengen en over de tomaten verdelen.
-In een voorverwarmde oven van 180C ongeveer een half uurtje bakken.
									-De binnenkant bestrooien met peper en zout.
-De ham verdelen over de tomaten (door het vocht blijft het aan de wand plakken.)
-De helft van de ui over de tomaten verdelen.
-Boven iedere tomaat 1 ei breken.
-Het paneermeel met de kaas en de overige ui vermengen en over de tomaten verdelen.
-In een voorverwarmde oven van 180C ongeveer een half uurtje bakken.
                    