KookJij

Recept voor Geroosterde kabeljauw met tomatensalsa

Een heerlijk geroosterde kabeljauw met tomatensalsa recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Jannie de Geus
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Bereiding

bestrooi de vis met zout en peper.Meng de pernod,olie,tijm,venkelzaadjes,rode peper en limoenschil en sap.Wrijf de vis in met dit mengsel en laat de smaken in de koelkast 1 uur marineren.Verhit een grillpan en vet deze licht in met olie.Rooster de visfilets aan elke kant 5 minuten

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst