KookJij

Geitenkaasamuse met olijf en sinaasappel

Een heerlijk geitenkaasamuse met olijf en sinaasappel recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Onbekend
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Geitenkaasamuse met olijf en sinaasappel te bereiden

Rooster de pistachenoten 3 min in een droge koekenpan op middelhoog vuur.Laat ze afkoelen en hak ze fijn.Leg op elk lepeltje een olijf.Meng de geitenkaas met de sinaasappelrasp,zout en peper.Verdeel de geitenkaas in 4 porties en kneed er met koude natte handen bolletjes van om de olijf.Wentel de geitenkaas vervolgens door de stukjes pistachenoten en bestrooi de bolletjes met versgemalen peper.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst