Recept
« Terug naar recepten
Geitenkaasamuse met olijf en sinaasappel
PT15M
Geitenkaasamuse met olijf en sinaasappel
Een heerlijk geitenkaasamuse met olijf en sinaasappel recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
9
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Onbekend
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Geitenkaasamuse met olijf en sinaasappel te bereiden
Rooster de pistachenoten 3 min in een droge koekenpan op middelhoog vuur.Laat ze afkoelen en hak ze fijn.Leg op elk lepeltje een olijf.Meng de geitenkaas met de sinaasappelrasp,zout en peper.Verdeel de geitenkaas in 4 porties en kneed er met koude natte handen bolletjes van om de olijf.Wentel de geitenkaas vervolgens door de stukjes pistachenoten en bestrooi de bolletjes met versgemalen peper.