KookJij

Gehaktballetjes in tomatensaus

Een heerlijk gehaktballetjes in tomatensaus recept uit de afrikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 40 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Marokko
Keuken: Afrikaanse
Bron: vriendin
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gehaktballetjes in tomatensaus te bereiden

meng het gehakt met de kruiden
Het is moeilijk om de hoeveelheden te zeggen, maar proeven.
Maak er balletjes van en bak ze in de hete olie.
De saus maken, in de olie van de balletjes een ui bakken. Dezelfde kruiden er door en dan nog een beetje pittiger maken. Op het laatst gesneden peterselie er over, niet fris genoeg dan wat citroensap erdoor!

Mijn kookverhaal (Carmen Giskes)

Bij een vriendin gemaakt, gezellig samen in de keuken en leren van een andere cultuur.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst