Recept
« Terug naar recepten
Gehaktballetjes in tomatensaus
PT40M
Gehaktballetjes in tomatensaus
Een heerlijk gehaktballetjes in tomatensaus recept uit de afrikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Carmen Giskes
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Marokko
Keuken:
Afrikaanse
Bron:
vriendin
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gehaktballetjes in tomatensaus te bereiden
meng het gehakt met de kruiden
Het is moeilijk om de hoeveelheden te zeggen, maar proeven.
Maak er balletjes van en bak ze in de hete olie.
De saus maken, in de olie van de balletjes een ui bakken. Dezelfde kruiden er door en dan nog een beetje pittiger maken. Op het laatst gesneden peterselie er over, niet fris genoeg dan wat citroensap erdoor!
Het is moeilijk om de hoeveelheden te zeggen, maar proeven.
Maak er balletjes van en bak ze in de hete olie.
De saus maken, in de olie van de balletjes een ui bakken. Dezelfde kruiden er door en dan nog een beetje pittiger maken. Op het laatst gesneden peterselie er over, niet fris genoeg dan wat citroensap erdoor!
Mijn kookverhaal (Carmen Giskes)
Bij een vriendin gemaakt, gezellig samen in de keuken en leren van een andere cultuur.