KookJij

Gebakken cajunaardappelen met kip en ananassalsa

Een heerlijk gebakken cajunaardappelen met kip en ananassalsa recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 40 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Gevogelte
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: aardappel.be
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gebakken cajunaardappelen met kip en ananassalsa te bereiden

Snijd de ongeschilde aardappelen in partjes. Snijd de kipfilets in blokjes. Pel de rode ui en snijd in ringen. Leg de aardappelen, de kippenblokjes, de ui en de babymaïs op een grote bakplaat. Meng de cajunkruiden er goed onder. Spreid uit in één laag op de bakplaat. Zet in een voorverwarmde over van 200°C, en bak 30 minuten tot alles goudbruin en zacht is. Meng de ananas, groene peper en chilivlokken tot een ananassalsa.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst