Recept
« Terug naar recepten
Gebakken aardbeien met zwarte peper en pistache-ijs
PT10M
Gebakken aardbeien met zwarte peper en pistache-ijs
Een heerlijk gebakken aardbeien met zwarte peper en pistache-ijs recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Onbekend
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gebakken aardbeien met zwarte peper en pistache-ijs te bereiden
Was de aardbeien en verwijder de kroontjes. Smelt de boter in de pan en bak de aardbeien snel rondom aan, sprenkel de likeur erover en laat deze even warmen. Maal peper boven de aardbeien. Verdeel de aardbeien op vier borden. Schep naast elke portie een bolletje pistache-ijs. Garneer met een takje munt.