KookJij

Garnalen met ui, knoflook en tomaat uit de oven

Een heerlijk garnalen met ui, knoflook en tomaat uit de oven recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Spanje
Keuken: Europese
Bron: Mijzelf
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Garnalen met ui, knoflook en tomaat uit de oven te bereiden

* Pel de uien en snij in ringen
* Snij de tomaten in plakken
* Pel de knoflook en snij in schijfjes
* Doe de uien, knoflook, tomaten en garnalen in de ovenschaal.
* Doe er (niet te zuinig) olijfolie over, wat citroensap, basilicum, en voeg peper en zout toe. Hussel dit goed door elkaar.
Het lekkerst is het als je de smaken (in de koelkast ) nog even een paar uurtjes op elkaar kan laten intrekken.

Zet het dan ongeveer 20-25 minuten in een voorverwarmde oven van ca 180-200 C.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

stammie

stammie zegt:
Als je ze pas wil pellen op je bord kan dan kan het (heeft mijn voorkeur) als je ze liever in de keuken voor bereiding pelt, is het ook goed. Even afhankelijk of ik tijd heb om naar de visboer te gaan, koop ik ook wel 's bij de AH gepelde exemplaren in zo'n bakje en dat smaakt ook prima...
Sharona

Sharona zegt:
Moet je de garnalen eerst pellen of niet?:D
marielle

marielle zegt:
lekker