KookJij

Fusilli met pancetta en ui

Een heerlijk fusilli met pancetta en ui recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Pasta's
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: Solo.be
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Fusilli met pancetta en ui te bereiden

Hak de ui in schijfjes, snij de pancetta heel dun, en verwijder de zachte uiteinden van de tijm. Het spek en de tijm mag u even aanbraden. Doe de ui en de Solo erbij, bestrooi met zout en laat zo een kwartiertje stoven op een laag vuurtje, met het deksel op de pot. Af en toe roeren. Snij de aardappel in kleine blokjes en doe de blokjes in een pot met drie liter water. Breng alles aan de kook, bestrooi met zout en doe de pasta erbij. Laat alles gaarkoken. Giet de pasta met aardappelen af, en doe er de ajuinsaus met pancetta en tijm over. Goed roeren, parmezaankaas erbij, en kruiden met peper.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst