KookJij

Flensjes met advokaat en rozijnen

Een heerlijk flensjes met advokaat en rozijnen recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Nagerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Onbekend
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Flensjes met advokaat en rozijnen te bereiden

Maak een glad luchtig beslag van de eieren, de melk, het zout en de bloem
Verwarm een beetje boter in de koekenpan zodat bodem en wand goed ingevet zijn
Bak flensjes aan de bovenkant droog en de onderkant lichtbruin
Bak ook de andere zijde goudbruin
Vul met de advocaat en de rozijnen
Rol de flensjes op en serveer ze warm
Lekker als dessert met een beetje poedersuiker
tip
vervang advocaat eens door Tokkelroom of een andere laaggradige eierdrank

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst