KookJij

Nieuwsbrief aanmelden

Erwtensoep

Bereidingstijd: 40 min
Personen: 6 personen
Categorieën:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Jeannine Van Immerseel
Geplaatst op:

Bereiding

Bereiding

Breng 1 L. bouillon aan de kook samen met de erwten, gesnipperde uien, slablaadjes en peterselie. (met steeltjes)
Laat het geheel, onder deksel, 20 minuten zacht koken. Pureer de soep, voeg de rest van de bouillon toe en laat 15 minuten, onder deksel, zacht koken. Breng op smaak met peper en zout. Dien zeer warm op.

Mijn kookverhaal (Jeannine Van Immerseel)

Dien de soep op met brood in dobbelsteentjes gesneden, gebakken in boter en overstrooid met paprikapoeder.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst