KookJij

Entrecôte met peper

Een heerlijk entrecã´te met peper recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 60 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Frankrijk
Keuken: Europese
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Entrecôte met peper te bereiden

Leg het stuk vlees in een schaal.Roer de olijfolie en de teryakisaus door elkaar.Giet het oliemengsel over het vlees en wrijf er de gemengde kruiden en de geplette peperkorrels in.Keer het vlees met behulp van een serveertang om zodat het rondom met de marinade is bedekt en laat het 30 min.rusten.Verwarm de oven voor op 220C.Leg het vlees in een hete braadpan en laat het op hoog vuur 3 min. aan iedere kant bakken. Strooi er wat peper en zout over als het vlees is aangebakken.Zet het aangebraden vlees nog 10 tot 12 min. in de voorverwarmde oven.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst