KookJij

Entrecote met chimichurrisaus

Een heerlijk entrecote met chimichurrisaus recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 25 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Amerika
Keuken: Amerikaanse
Bron: Amerikaanse vrienden
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Entrecote met chimichurrisaus te bereiden

1).Smeer het vlees goed in met de olie en leg even apart.
2).Intussen de chimichurri maken:
3).Alle ingrediënten voor de saus in de blender doen en daarvan een homogene saus draaien.
4).Leg het vlees in de oven onder de grill en laat hem op 200°C aan elke zijde 2 minuten garen.
5).Vlees 10 minuten laten rusten.
6).Vlees zouten en peperen.
7).Vlees in dunne plakken snijden.

Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)

DIEN OP:
Geef bij de entrecôte met de saus bv aardappels uit de oven en een bordje gemengde salade.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

deuxchapeaux

deuxchapeaux zegt:
Liesbeth, Lombok of tjabe(h)is het Indonesische woord voor de kleine langwerpige rode of groene "Spaanse" peper.
Jan A
liesbeth

liesbeth zegt:
Alle specerijen zijn voorzien van omschrijving maar "lombok" niet en dat ken ik nu juist niet.