Recept
« Terug naar recepten
					
						Druiventaart met roquefort
						PT40M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Druiventaart met roquefort
Een heerlijk druiventaart met roquefort recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Sofie Vermaut
								
																
									Bereidingstijd:
									 40 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Voorgerechten - Koud
 
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											1
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Belgie
								
																								
									Keuken:
									Belgische
								
																								
									Bron:
									carrefour.eu
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Druiventaart met roquefort te bereiden
  Verwarm de oven voor op 200 °C. Plaats het kruimeldeeg met het bakpapier in een taartvorm. Prik met een vork gaatjes in de taartbodem. Bestrooi met amandelpoeder. Zet apart. Meng in een kom de petits suisses, de melk, 50 g roquefort, zout en peper.
Verdeel het roquefortmengsel over de taartbodem. Garneer met de druiven. Verspreid de resterende roquefort tussen de druiven. Vouw de randen naar het midden.
Bak de taart 20 à 25 minuten in de oven. Serveer lauwwarm of koud.
									Verdeel het roquefortmengsel over de taartbodem. Garneer met de druiven. Verspreid de resterende roquefort tussen de druiven. Vouw de randen naar het midden.
Bak de taart 20 à 25 minuten in de oven. Serveer lauwwarm of koud.
                    