KookJij

Couscous met kip, spinazie en erwtjes

Een heerlijk couscous met kip, spinazie en erwtjes recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 25 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Gevogelte
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Couscous met kip, spinazie en erwtjes te bereiden

  1. Laat de couscous wellen in groentebouillon volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook ondertussen de erwtjes beetgaar. Snij de kipfilet in stukjes en breng op smaak met peper en zout. Bak een paar minuten in een hete pan met olie tot de kip mooi bruin en gaar is. Haal even uit de pan. Laat de spinazie slinken in de pan. Voeg dan de kip, beetgare erwten en de gepelde tomaten toe. Laat een paar minuten pruttelen. Serveer de saus samen met de couscous.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Luc Geijs

Luc Geijs zegt:
een beetje harissa misschien ?
Anna Koudys

Anna Koudys zegt:
Dit lijkt me een heerlijke combinatie, binnenkort eens op deze manier bereiden.