KookJij

Ciabatta met tomaat en feta

Een heerlijk ciabatta met tomaat en feta recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 25 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Makkelijk & snel - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: evyquorn.be
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Ciabatta met tomaat en feta te bereiden


Verwarm de oven op 200°C
Giet de olie in een ovenschotel en leg er de tomaten, champignons en de Quorn stukjes bij. Meng alles goed zodat de olie goed verspreid is. Laat bakken gedurende 10 minuten.
Voeg de look toe en laat nog 5 min bakken vooraleer de feta erbij te doen. Laat nog 4 à 5 min bakken tot de kaas begint te smelten.
Warm de Ciabatta op zoals vermeld op de verpakking, terwijl de Quorn mix opstaat,
Pour servir, snijd de Ciabatta in de lengte en bedek elke helft met de Quorn mix, kruid met zwarte peper en bestrooi met een beetje basilicum. U kunt de Quorn mix ook verdelen in kommetjes, kruiden en opdienen met sneetjes Ciabatta.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst