Recept
« Terug naar recepten
					
						Cherry tomaat met serranoham, Boursin en pompoenpi
						PT10M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Cherry tomaat met serranoham, Boursin en pompoenpi
Een heerlijk cherry tomaat met serranoham, boursin en pompoenpi recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									François Boursin
								
																
									Bereidingstijd:
									 10 min
								
								
									Personen:
									10 stuks personen
								
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											4
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Frankrijk
								
																								
									Keuken:
									Europese
								
																								
									Bron:
									www.boursin.nl
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Cherry tomaat met serranoham, Boursin en pompoenpi te bereiden
 Een koekenpan met dikke bodem heet laten worden en de pompoenpitten hierin roosteren. Als de pompoenpitten geur gaan afgeven, uit de pan nemen en op een bordje laten afkoelen. Tomaatjes wassen en van het bovenste kapje ontdoen. Plakje seranoham om het tomaatje wikkelen en met prikker vastzetten. Met een theelepeltje Boursin verdelen over de tomaatjes en garneren met pompoenpitten. 
									 
                    


 
					