KookJij

Champignonrisotto met tofu-paprikasalade

Een heerlijk champignonrisotto met tofu-paprikasalade recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 40 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vegetarisch
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Champignonrisotto met tofu-paprikasalade te bereiden

Snipper de ui en de knoflook.
Schil de paprika’s en snij in reepjes.
Snij de kastanjechampignons in dunne schijfjes.
Verhit de olijfolie in een kookpot en stoof de ui en de knoflook glazig.
Voeg de champignons en de rijst toe en laat 2 min. meebakken. Kruid met tijm, peper en zout.
Overgiet met de groentebouillon en de witte wijn en laat zachtjes gaar worden gedurende 15 à 20 min.
Meng de rucola met de paprikareepjes en verkruimel er de tofu over. Kruid met peper en zout, breng op smaak met citroensap en sesamolie.
Serveer onmiddellijk.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst