Recept
« Terug naar recepten
Carpaccio van tomaat met een salade van groene boontjes en mozzarella
PT20M
Carpaccio van tomaat met een salade van groene boontjes en mozzarella
Een heerlijk carpaccio van tomaat met een salade van groene boontjes en mozzarella recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
lekker van bij ons
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Carpaccio van tomaat met een salade van groene boontjes en mozzarella te bereiden
Spoel de tomaten en snij ze in dunne plakjes. Schik de plakjes in de lunchboxen.
Kook de boontjes beetgaar in gezouten water en spoel ze onder fris water.
Was de rucola en snij de basilicum in sliertjes.
Strooi de boontjes en mozzarellabolletjes over de tomaten. Kruid met wat peper en zout. Vervolgens strooi je er de rucola en basilicum over. Werk af met de pijnboompitten. Meng de olie en de azijn en verdeel over de salade.
Serveer met een stukje focaccia-brood.
Kook de boontjes beetgaar in gezouten water en spoel ze onder fris water.
Was de rucola en snij de basilicum in sliertjes.
Strooi de boontjes en mozzarellabolletjes over de tomaten. Kruid met wat peper en zout. Vervolgens strooi je er de rucola en basilicum over. Werk af met de pijnboompitten. Meng de olie en de azijn en verdeel over de salade.
Serveer met een stukje focaccia-brood.