KookJij

Capellini carbonara met spekreepjes, Parmezaanse kaas en ei

Een heerlijk capellini carbonara met spekreepjes, parmezaanse kaas en ei recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Pasta's
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Aldi
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Capellini carbonara met spekreepjes, Parmezaanse kaas en ei te bereiden

Kook de pasta gaar in gezouten water. Bak ondertussen de spekreepjes krokant in de boter. Laat even uitlekken op een vel keukenpapier. Klop de eieren los met een vork en voeg er 100 g geraspte kaas en de geperste look bij. Giet de pasta af en giet er meteen het eiermengsel over. Voeg de gebakken spekreepjes toe. Kruid met zwarte peper en strooi er nog wat geraspte kaas over. Werk naar smaak af met tuinkruiden.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Anna

Anna zegt:
Dit receptje lijkt me heerlijk, eenvoudig, maar toch een lekkere combi;):D
derbyke

derbyke zegt:
Erwin, moet wel toegeven de laatste recepten die je poste van de Aldi zien er wel super uit. En met foto gewoon geweldig het oog wil ook wat :);):p