KookJij

Cake uit de magnetron

Een heerlijk cake uit de magnetron recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Taarten, gebak & ijs - Cake
  2. > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Kreeg het toen ik nog geen magnetron had........
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Cake uit de magnetron te bereiden

Splits het ei en meng het het eigeel door de kwark samen met de citroenschil, maïzena, stukjes appel en de rozijntjes.
Klop het eiwit met de suiker stijf.
Bedek de bodem v.e.kleine vuurvaste schaal met de restant koek(jes) of cake. Werk het stijfgeslagen eiwit door de appelkwark, dek af met magnetronfolie en 4 min. bakken op 700 W.
Nog een minuutje laten staan, bestrooien met kandijsuiker.

Mijn kookverhaal (Barbara Metz)

Heb je vóór je gaat eten al iets lekkers voor straks bij de koffie. Héérlijk!!

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

cathy

cathy zegt:
Ziet er licht en lekker uit, ik probeer het !:)
bengel6300

bengel6300 zegt:
Amaai heel simpel zal ik eens maken hoor !!!!:?:)