Recept
« Terug naar recepten
Bruschetta variaties
PT15M
Bruschetta variaties
Een heerlijk bruschetta variaties recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Yunomi
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Bruschetta variaties te bereiden
Snijd de tomaten in kleine stukjes. Haal de blaadjes van de takjes basilicum. Rooster het brood en wrijf het in met een gepelde teen knoflook. Besprenkel met wat olie en bestrooi met wat peper en eventueel wat zout.
Besmeer 4 bruschettas met een eetlepel pesto. Besmeer 4 bruschettas met een eetlepel pesto en een eetlepel tomatensaus. Beleg 4 bruschettas met sla, tomaat en basilicum. Bestrooi met peper en bedruppel met olie. Beleg 4 bruschettas met stukjes tomaat en ansjovisfilets.
Besmeer 4 bruschettas met een eetlepel pesto. Besmeer 4 bruschettas met een eetlepel pesto en een eetlepel tomatensaus. Beleg 4 bruschettas met sla, tomaat en basilicum. Bestrooi met peper en bedruppel met olie. Beleg 4 bruschettas met stukjes tomaat en ansjovisfilets.