Recept
« Terug naar recepten
					
						Broodpudding met witte chocolade en frambozen
						PT50M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Broodpudding met witte chocolade en frambozen
Een heerlijk broodpudding met witte chocolade en frambozen recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Erwin Elens
								
																
									Bereidingstijd:
									 50 min
								
								
									Personen:
									nvt personen
								
								
									Categorieën:
									
										
									
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Belgie
								
																								
									Keuken:
									Belgische
								
																								
									Bron:
									ilovebaking.be
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Broodpudding met witte chocolade en frambozen te bereiden
 Klop de eieren met de suiker los in een grote ronde kom en voeg de melk toe.
Verscheur het brood en voeg aan het mengsel toe.
Meng alles goed en laat het brood het mengsel opslorpen.
Verwarm de oven voor tot 180°C
Snij de frambozen in blokjes en voeg samen met de chocolade toe aan het mengsel.
Smeer een cake vorm (30 cm)in met boter en giet het mengsel erin, tot ¾ gevuld is.
Bak in een oven van 180°C gedurende 30 à 40 minuten.Haal de broodpudding uit de vorm en snij er plakjes van.
Bestrooi met bloemsuiker.
									Verscheur het brood en voeg aan het mengsel toe.
Meng alles goed en laat het brood het mengsel opslorpen.
Verwarm de oven voor tot 180°C
Snij de frambozen in blokjes en voeg samen met de chocolade toe aan het mengsel.
Smeer een cake vorm (30 cm)in met boter en giet het mengsel erin, tot ¾ gevuld is.
Bak in een oven van 180°C gedurende 30 à 40 minuten.Haal de broodpudding uit de vorm en snij er plakjes van.
Bestrooi met bloemsuiker.
                    
alkien zegt: