KookJij

Broccolisoep met pesto en volkorentoast

Een heerlijk broccolisoep met pesto en volkorentoast recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Soepen - met Groente
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: njam
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Broccolisoep met pesto en volkorentoast te bereiden

  1. Snijd de broccoli in roosjes en de steel in stukjes, versnipper daarna de sjalot en de knoflook. Laat de broccoli met de sjalot, de knoflook en het bouillonpoeder in 350ml water koken gedurende ongeveer 8 minuten tot de broccoli zacht is.
  2. Hou enkele blaadjes basilicum opzij en maal de rest met de pijnboompitjes tot een pasta. Doe er de Parmezaanse kaas, Becel Gold en wat peper door.
  3. Mix de broccolisoep en kruid naar smaak en verdeel over 2 kommen. Rooster intussen het brood. Schep de pesto op de soep, doe er de basilicumblaadjes over en serveer er de toast bij.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst