KookJij

Brabants gehaktbrood

Een heerlijk brabants gehaktbrood recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 90 min
Personen: 8 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Brabants gehaktbrood te bereiden

Oven voorverwarmen tot 150 graden (hetelucht)
zakjes uiensoepmix even laten wellen in warm water.

bodem van de braadslee invetten met boter

Gewelde uiensoepmix door gehakt mengen, evenals de eieren en het paneermeel. Goed mengen en met natte handen tot broodvorm maken en in de braadslee doen. Vervolgens
1 uur in de oven gaar laten worden.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

 f.h. dieters

f.h. dieters zegt:
dit noemen wij fricadelpan.uit bandung dit
lambert

lambert zegt:
Dit is geen nederlands recept in amerika heet dit meat loaf. veel gegeten daar.