KookJij

Bosvruchtensorbet

Een heerlijk bosvruchtensorbet recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 90 min
Personen: 10 personen
Categorieën:
  1. > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Cursus fijne keuken
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Bosvruchtensorbet te bereiden

Breng de champagne,suiker aan de kook en laat de suiker goed oplossen.week de gelantine 10 minuten in koud water.Voeg de uitgeknepen gelantine bij het champagnemengsel en laat afkoelen.Pureer de bosvruchten en haal ze door een zeef.Voeg de puree bij het champagnemengsel en draai er ijs van.klop de eiwitten op en voeg kort voor het ijs klaar is toe.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst