Recept
« Terug naar recepten
Bosvruchtensorbet
PT90M
Bosvruchtensorbet
Een heerlijk bosvruchtensorbet recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
90 min
Personen:
10 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Cursus fijne keuken
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Bosvruchtensorbet te bereiden
Breng de champagne,suiker aan de kook en laat de suiker goed oplossen.week de gelantine 10 minuten in koud water.Voeg de uitgeknepen gelantine bij het champagnemengsel en laat afkoelen.Pureer de bosvruchten en haal ze door een zeef.Voeg de puree bij het champagnemengsel en draai er ijs van.klop de eiwitten op en voeg kort voor het ijs klaar is toe.