KookJij

Bonensalade met pesto, gegrilde zalm en gebakken aardappeltjes

Een heerlijk bonensalade met pesto, gegrilde zalm en gebakken aardappeltjes recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: carrefour
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Bonensalade met pesto, gegrilde zalm en gebakken aardappeltjes te bereiden

  1. Blancheer de boontjes en tuinbonen in licht gezouten water. Giet ze af en haal de vellletjes van de tuinbonen. Laat alle bonen afkoelen en schep er dan 1 el pesto door.
  2. Bak de krieltjes in een pan in hete olie tot ze mooi goudbruin en krokant zijn. Kruid ze met zout en peper, schep ze uit de pan en zet ze opzij.
  3. Giet een scheutje olie in de pan en bak de zalmfilets 3 min per kant. Kruid met een beetje zout en veel peper. Verdeel de groenten en de aardappeltjes over de borden, leg op elk bord een zalmfilet en voeg een lepeltje pesto toe. Werk af met basilicumblaadjes.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst