KookJij

Boerencake met Appel en Chocoladeglazuur

Een heerlijk boerencake met appel en chocoladeglazuur recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 120 min
Personen: geen idee personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Johann Behrens
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Boerencake met Appel en Chocoladeglazuur te bereiden

Maak het cakebeslag volgens de verpakking en doe als de cake in het blik zit de amandelen er over heen strooien.Bak de cake volgens de verpakking en doe als de cake helemaal klaar is de chocoglazuur over de cake volgens de verpakking.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

sandravanbaaijen

sandravanbaaijen zegt:
Goh, wat inspiratieloos!
Samira

Samira zegt:
Brilliant echt een top chef! Dus niet... Dat je dit een recept duft te noemen met je Koopman en dr. Oetker.