KookJij

Bitterbal met asperge met een vijgenchutney

Een heerlijk bitterbal met asperge met een vijgenchutney recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 50 min
Personen: 6 personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: sligro/ven
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Bitterbal met asperge met een vijgenchutney te bereiden

Maak een roux en vermeng daar fijne blokjes asperge door,samen met de gesneden peterselie.Rol hier kleine bitterballen van en haal deze door de bloem,eiwit en panko(paneermeel).Doe alle ingrediënten voor de chutney in een pan en kook dit zachtjes(onder voortdurend roeren).Controleer regelmatig of deze op de juiste dikte is.Frituur de bitterballen in olie,Schep wat koude chutney op het bord en leg er een aspergebitterbal op.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

ilona

ilona zegt:
heeft iemand dit recept wel eens uitgeprobeerd met iets anders dan asperge, het is nu namelijk niet echt asperge tijd!
bobbeltje

bobbeltje zegt:
Nee maar de bitterbal ligt uiterst links.Beetje ongelukkig afgedrukt.
visvijver

visvijver zegt:
Volgens mij is dit de verkeerde afbeelding bij het recept, of heb ik het mis?:(