KookJij

Bief stroganoff

Een heerlijk bief stroganoff recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: www.smulweb recept van j_v_p
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Bief stroganoff te bereiden

De uien pellen en snipperen.
De paprika schoonmaken en in stukjes snijden.
Met keukenpapier de champignons schoonvegen en ze in plakjes snijden.
De bieflappen in blokjes snijden.
In een braadpan de helft van de boter verhitten.
Het vlees in ± 3 minuten rondom bruin bakken, vervolgens met het vocht in een diep bord scheppen en het geheel afdekken met aluminiumfolie.
In dezelfde pan de rest van de boter verhitten.
De ui- en paprikasnippers ± 2 minuten bakken.
Dan de champignons toevoegen en al omscheppend ongeveer 3 minuten bakken.
Het stroganoff saus poeder door de gezeefde tomaten roeren en dit mengsel al roerende aan de champignons toevoegen.
De crème fraîche erdoor roeren en het vlees met het vocht erdoor scheppen.
Het gerecht door en door heet laten worden en op smaak brengen met peper en zout

Mijn kookverhaal (Jacko Cornelissen)

Serveer met stokbrood.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

carlacolmans

carlacolmans zegt:
Waarom niet het echte recept.