Recept
« Terug naar recepten
					
						Bebek pangang
						PT80M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Bebek pangang
Een heerlijk bebek pangang recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Sascha ten Brink
								
																
									Bereidingstijd:
									 80 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Hoofdgerechten - Gevogelte
 - > Hoofdgerechten - Rijst
 
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											2
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Indonesie
								
																								
									Keuken:
									Oosterse
								
																								
									Bron:
									Erik - A. D' Angelo
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Bebek pangang te bereiden
 Prik het vel van de eend in met een mes, elke centimeter!! 
Was de eend met het tamarinde sap en de citoen, peper en zout en haal hem door het losgeklopte ei en dan door het paneermeel of grof beschuit.
Klein uurtje in de oven op 180°C, halverwege kijken of die niet te donker wordt en eventueel wat lager zetten.
Bedruip de eend elk kwartier met het vet wat uit de eend komt.
									Was de eend met het tamarinde sap en de citoen, peper en zout en haal hem door het losgeklopte ei en dan door het paneermeel of grof beschuit.
Klein uurtje in de oven op 180°C, halverwege kijken of die niet te donker wordt en eventueel wat lager zetten.
Bedruip de eend elk kwartier met het vet wat uit de eend komt.
                    